Een goed begin – Caribische Tonijn
Maak een mix van wat suiker, azijn, citroen en een lepeltje sambal. Marineer hier in dun gesneden wortel, komkommer en mango. Bak een stuk tonijn rondom heel even aan met peper en zout en laat afkoelen. Doe tenslotte de salade in een kommetje en snij de tonijn in plakjes. Sesam zaadjes erover en serveren.
De hoofdrolspeler – Portobello Risotto
Snijd de Portobellos in stukjes en roerbak deze met een sjalotje. Voeg de risottorijst toe en bak deze mee. Voeg witte wijn, bospaddenstoelenbouillon en Italiaanse kruiden geleidelijk toe aan het mengsel totdat de rijst beetgaar is. Voeg Parmezaanse kaas toe en roer het door. Garneren met verse tijm en je kan aan tafel.
De afsluiter – Hollandse Appeltwist
Snij appels in dunne plakjes en bestrooi de appel met kaneel en suiker. Bak de plakjes in ongeveer 8 minuten bruin en serveer dit over een bol speculaas ijs.